Hele mitt voksne liv har jeg vært engasjert i politisk og frivillig arbeid. På mange måter har det vært med på å definere meg som person. Jeg stiller til valg og ønsker å engasjere meg politisk, fordi jeg ønsker å bidra til å utvikle lokalsamfunnet. Det er mange som har meninger om mye, og det har også jeg. Det jeg har oppdaget gjennom mange års politisk engasjement, er at det faktisk er mulig å gjøre en forskjell.

Derfor er jeg politiker. I perioden 2023-2027 er jeg gruppeleder for Lillesand Høyre i bystyret, og medlem av formannskapet.

Høyre, fordi det er et parti som setter den personlige friheten først. Alle skal få leve sine liv med minst mulig påvirkning og begrensninger fra stat og offentlig sektor. Samtidig skal vi ha gode og trygge tjenester, slik at vi blir ivaretatt når vi trenger det.

Jeg har vært ansatt i Lillesand kommune i 11 år, og var også bystyremedlem fra 2011-2019. I samme periode var jeg medlem av fylkestinget i Aust-Agder. Jeg har også vært engasjert lokalt, regionalt og nasjonalt i svensk politikk.

Jeg er egentlig født og oppvokst i Sverige. I 2006 møtte jeg min kone Teresa på en politisk konferanse i Fredrikstad og i 2009 flyttet vi til Høvåg sammen. Vi er gift og har tre barn.

Ta kontakt med meg om du har innspill til mitt eller Høyres politiske arbeid: abrovig@gmail.com