De neste ukene vil velgerne møte oss politiske kandidater på stand, på husbesøk eller via sosiale medier, hvor vi vil be om deres tillit og stemme. Nå begynner også forhåndsstemmingen på rådhuset i Lillesand, og ved et par tilfeller i Høvåghallen.

For min del gleder jeg meg til valgkampen, fordi den gir alle innbyggere mulighet til å ta stilling til og stemme på det parti og de kandidater de ønsker å støtte. Jeg ser også frem til å møte velgere og til gode samtaler.

Jeg håper at vi i år får en rekordhøy valgdeltakelse i Lillesand. Jo større andel som bruker stemmeretten, desto mer øker legitimiteten til de folkevalgte og det flertall som dannes til å styre kommunen etter valget. Jeg håper også at flest mulig tar seg tid til å sette seg inn i de ulike partiprogrammene, og ser på hva partiene har fått til frem til nå.

Lillesand Høyre har styrt kommunen stabilt i en årrekke, med ordfører Einar Holmer-Hoven i front. Einar er en trygg og samlende ordfører, som har bidratt til å etablere et godt politisk samarbeidsklima de siste årene. Vi har også en sterk liste med kandidater, som har jobbet sammen med valgkampforberedelser de siste ukene, og jeg gleder meg til å samarbeide med dem i bystyret om vi får velgernes tillit.

Vi er klare for å fortsette å ta ansvar. Godt valg!

Andreas Brovig

Bystyrekandidat og valgkampleder

Lillesand Høyre